QUI SOM

Entitat

Els Tallers de Teatre Sílvia Servan neixen l'any 1993 de la ma de l'actriu i pedagoga que dóna nom a l'entitat, la Sílvia. Amb seu a la Casa de Cultura durant els primers anys els tallers es traslladen a La Unió Santcugatenca l'any 1995. L'escola comença a créixer i s'hi van incorporant nous professors.

La intenció dels Tallers és la de fer del teatre un fet a la nostra ciutat. Per això a més de la seva tasca educativa dins les classes pretén ser una entitat activa dins l'activitat cultural i popular de Sant Cugat. Actualment l'escola compta amb 8 professors i una àmplia oferta dirigida a infants, adolescents i adults.

Professors

Els tallers de teatre compten amb un equip de professores i professors formats en diverses disciplines artístiques. Tots ells amb una gran trajectòria com a docents i també com a actrius, actors i creadors d'espectacles.

Els professors comparteixen el fet d'haver estat alumnes dels Tallers de Teatre. Això fa que la seva professió vagi sempre acompanyada d'una especial il·lusió per encomanar als alumnes la seva passió pel projecte i pel teatre en general.