Júlia Rodón

Júlia Rodón

Completa la seva formació d'Art Dramàtic en l'especialitat d'interpretació, en l'opció de text, a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de Barcelona (Institut del Teatre), amb la realització de la seva tesina La norma de l'extinció (Basada en"Platònov" d'Anton Txèkhov).

Rep formació de Biomecànica teatral a l'escola internacional Prima del teatro de Sant Miniato, becada per l'Institut del Teatre, amb Nikolaj Karpov i Maria Shmaevich.

Anteriorment, s'ha format en interpretació, mim corporal, trapezi fix i dansa clàssica i contemporània a les escoles: Estudis escènics el Timbal, Rogelio Rivel i Laura Esteve.

Ha rebut formació de clown de la mà de Merche Ochoa i Pepa Plana.

Actua en l'espectacle Fam Oculta de Peer Wittenbols sota la direcció de Pau Masaló. És integrant de la companyia Adàlids, amb la qual ha actuat a Pervertits (basada en "Perversitat sexual a Chicago", de David Mamet) sota la direcció de Pau Masaló, i ha codirigit i actuat en l'espectacle de commedia dell'arte Villasolterone.

Dins l'Escola Superior d'Art Dramàtic ha protagonitzat Hamlet (sota la direcció de Ramon Vila), ha actuat a Safari (direcció de Josep Maria Mestres) i a La mort d'en caliban (direcció de Carme Portacelli).

En el camp audiovisual ha participat en el teaser de la sèrie Generació perduda i el video L'ull humà de la fundació Miró.