NOTÍCIA

L’equip taronja, guanyador  del 1r partit de l’”Improsionant”!

30 de maig de 2019

L’equip taronja, guanyador del 1r partit de l’”Improsionant”!

A la final, per Festa Major, podrà optar al premi de 300 €

Fins a una quarantena de persones van omplir de riures la Sala Annexa del Casal de Torreblanca el passat dissabte 27 d’abril, amb motiu del 1r partit de la 4a lliga de teatre d’improvisació “Improsionant”, organitzada pels Tallers de Teatre Sílvia Servan.

Durant les setmanes prèvies al 1r partit -el primer d’un total de 5-, els equips participants es van presentar amb un atrevit vídeo a través de les xarxes socials, convidant als seus seguidors a acompanyar-los durant l’esdeveniment, atès que el guanyador es decideix per votació popular i enguany s’estrenava la taquilla inversa.

L’equip blau i l’equip taronja van haver de fer front a 4 proves d’improvisació, entre les quals: el doblatge en viu del tall d’un curtmetratge o la representació amb mímica d’escenes proposades pel públic.

El públic també va tenir la seva oportunitat d’interactuar en diversos moments del partit, així com decidir-ne el guanyador final: l’equip taronja, el qual tornarem a veure a la gran final, on es repartirà un premi de 300 €.

El 2n partit d’”Improsionant” se celebrarà el dissabte 11 de maig a les 19 h a la Sala Annexa del Casal de Torreblanca. Us hi esperem!