ACTIVITATS D'ESTIU

Casals

Casals 2020

𝙲𝙾𝚅𝙸𝙳-𝟷𝟿: 𝚕𝚊 𝚙𝚛𝚘𝚐𝚛𝚊𝚖𝚊𝚌𝚒ó 𝚒 𝚕'𝚊𝚌𝚝𝚒𝚟𝚒𝚝𝚊𝚝 𝚍𝚎𝚕 𝚌𝚊𝚜𝚊𝚕 𝚜'𝚊𝚍𝚊𝚙𝚝𝚊𝚛à 𝚊 𝚕𝚎𝚜 𝚖𝚎𝚜𝚞𝚛𝚎𝚜 𝚍𝚎 𝚜𝚎𝚐𝚞𝚛𝚎𝚝𝚊𝚝 𝚒 𝚛𝚎𝚜𝚝𝚛𝚒𝚌𝚌𝚒𝚘𝚗𝚜 𝚚𝚞𝚎 𝚒𝚗𝚍𝚒𝚚𝚞𝚒 𝚎𝚕 𝙶𝚘𝚟𝚎𝚛𝚗 𝚒 𝚎𝚜 𝚙𝚞𝚋𝚕𝚒𝚚𝚞𝚒𝚗 𝚊𝚕𝚜 𝚌𝚊𝚗𝚊𝚕𝚜 𝚘𝚏𝚒𝚌𝚒𝚊𝚕𝚜. 𝚃𝚘𝚝𝚎𝚜 𝚕𝚎𝚜 𝚊𝚌𝚝𝚒𝚟𝚒𝚝𝚊𝚝𝚜, 𝚑𝚘𝚛𝚊𝚛𝚒𝚜 𝚒 𝚙𝚛𝚎𝚞𝚜 𝚚𝚞𝚎𝚍𝚎𝚗 𝚜𝚞𝚙𝚎𝚍𝚒𝚝𝚊𝚍𝚎𝚜 𝚊 𝚕𝚎𝚜 𝚛𝚎𝚜𝚝𝚛𝚒𝚌𝚌𝚒𝚘𝚗𝚜 𝚒 𝚖𝚎𝚜𝚞𝚛𝚎𝚜 𝚍𝚎𝚕 𝙶𝚘𝚟𝚎𝚛𝚗 𝚍𝚞𝚛𝚊𝚗𝚝 𝚕𝚎𝚜 𝚏𝚊𝚜𝚎𝚜 𝚍𝚎 𝚍𝚎𝚜𝚌𝚘𝚗𝚏𝚒𝚗𝚊𝚖𝚎𝚗𝚝 𝚙𝚎𝚛 𝚊 𝚕𝚊 𝚙𝚛𝚎𝚟𝚎𝚗𝚌𝚒ó 𝚍𝚎𝚕 𝙲𝙾𝚅𝙸𝙳-𝟷𝟿.

  • 1a setmana: del 30 de juny al 3 de juliol (Laboratori)
  • 2a setmana: del 6 al 10 de juliol (Laboratori)
  • 3a setmana: del 13 al 17 de juliol + MOSTRA el 17 de juliol (Creació)
  • 4a setmana: del 20 al 24 de juliol (Laboratori)
  • 5a setmana: del 27 al 31 de juliol + MOSTRA el 31 de juliol (Creació)

Horaris: de 9:00 h-13:30 h

Edats: de 5 a 16 anys (es faran diferents grups per edat i nivell) nascuts entre 2005 i 2014

Lloc: Casa de Cultura Sant Cugat - C. de Castellví 8

Preu: 80 per setmana (descomptes per més d’una setmana o germans)

DESCRIPCIÓ


Com cada estiu, i des de primera hora del matí, ens preparem per poder fer en 15 dies un recorregut pel món del teatre i la interpretació utilitzant les seves múltiples tècniques i disciplines. És la millor opció per aquells que volen fer un tast del teatre, i pels qui ja ho coneixen, veure que en poc temps podem fer coses increïbles!


ACTIVITATS

Aquest any prendrem els carrers i les places com als nostres aliats per inspirar-nos, crear i generar noves formes teatrals per passar un estiu inoblidable!

El joc teatral, la improvisació, el teatre musical, el mim, l’esgrima, màscara, teatre d’objectes i moltes més tècniques us acompanyaran per entrar en aquest món màgic i especial.
Cada setmana treballarem diferents temàtiques i jocs i cap setmana serà com l’anterior!

Diferenciarem:
- Les SETMANES DE LABORATORI* (1a, 2a i 4a setmanes)
- Les SETMANES DE CREACIÓ* (3a i 5a setmanes).

SETMANES DE LABORATORI:
Sota diferents temàtiques jugarem i provarem per experimentar, descobrir i imaginar mil universos de possibilitats.

SETMANES DE CREACIÓ:
Cinc dies per continuar jugant i investigant, però sota una temàtica concreta i focalitzant la feina en generar la nostra pròpia creació teatral amb una mostra pública al final de la setmana.

A mig matí fem una petita parada per esmorzar i agafar forces.

*Aquest any els casals s’organitzaran per setmanes aïllades per oferir una millor flexibilitat horària a famílies i nens. Cada setmana està pensada de manera separada i no acumulativa quant continguts i activitats, sigui una Setmana de Laboratori o una setmana de Creació.

MOSTRA FINAL

Les famílies estan convidades a veure la mostra de teatre que faran els alumnes l’últim dia de les setmanes de creació als carrers i places de Sant Cugat.
HORARI: 17 i 31 de juliol 13

 +Formulari d'inscripció aquí

 

Intensius de joves 2020 de Tallers de Teatre

 

Els intensius de joves dels Tallers de Teatre parteixen de la inquietud dels mateixos alumnes del curs anual per ampliar els coneixements i conéixer noves fronteres del teatre. Durant dues setmanes treballarem de forma conjunta un projecte teatral i explorarem els límits del nostre llenguatge.𝗜𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗰𝗶ó:

- 1a quinzena: Dilluns, dimecres i divendres del 6 al 17 de juliol

Horaris: de 16:00 - 18:30 h
Edats: de 3r d'ESO a 2n de BATX nascuts entre el 2
Lloc: Casa de Cultura Sant Cugat - C. Castellví 8

𝗣𝗿𝗲𝘂: 100 €
 
+Formulari d'inscripció aquí

FOTOGRAFIES

Colònies

Colònies de teatre 2020

Hem anul·lat les colònies pel fet que no podíem complir totes les pràctiques de seguretat i higiene, que havíem de complir segons el decret de la Conselleria de joventut,  alhora que mantenir uns mínims de qualitat educativa en l'activitat i seguint les principals directrius del lleure educatiu.

Tot convivint com ho feien les antigues companyies de comediants, durant les colònies anirem treballant per grups d'edats, algunes de les moltes disciplines teatrals. Construirem les nostres escenografies i vestuaris.

Sense oblidar que ens agrada jugar i gaudir de l'estiu, anirem cada dia a la piscina, i farem alguna excursió. Ja sabeu: tenim una setmana per elaborar un espectacle de teatre.

Creieu que és possible? Aquest és el repte de les colònies!

FOTOGRAFIES

Estades

Estades de teatre 2020

Hem anul·lat les estades pel fet que no podíem complir totes les pràctiques de seguretat i higiene, que havíem de complir segons el decret de la Conselleria de joventut,  alhora que mantenir uns mínims de qualitat educativa en l'activitat i seguint les principals directrius del lleure educatiu.

Proposta per a joves de 16 a 19 anys: unes estades de deu dies per a confeccionar un espectacle, perfeccionar-lo i portar-lo de gira!

Durant els 5 pimers dies de les estades i situats en un entorn privilegiat en el cor del Montseny, crearem una obra entre totes les participants. A la segona part de les estades s’actuarà per diveros municipis de Catalunya.

Tot plegat, una excusa ideal per aprendre teatre fent-lo i trepitjant escenari. Creieu que és possible? Aquest és el repte de les Estades!

FOTOGRAFIES

Intensiu de teatre d'adults

Intensiu de teatre d'adults

Atreveix-te i allibera’t, desconnecta aquest estiu! Ha arribat el moment de transformar-te en qui vulguis. Curs de teatre per trencar amb la rutina i perdre la vergonya. 

Apunta’t a teatre i descobriràs un món nou de possibilitats per reinventar-te. Deixa’t anar, i que comenci l'espectacle!

Durant quatre setmanes us presentem un curs d'Introducció al Teatre. Aquest curs està adreçat a tothom que vulgui iniciar-se en el teatre ja sigui per primera vegada o bé reengenxar-se després de molt de temps!

Informació:

Dates:  de l'6 al 29 de juliol
Edat: a partir de 16 anys
Horari: dilluns i dimecres de 20 a 22h
Preu: 100€

Formulari d'inscripció aquí

 

 

Intensiu d'Impro  (teatre d'improvisació)

Vols aprendre a jugar a l’Impro? Vols saber les claus bàsiques per sortir a escena sense res preestablert? Vols jugar i riure com fa temps que no ho has fet.

A través del joc i exercicis d’Impro donem les claus per construir el personatge, l’acció i el conflicte que ens permetran desenvolupar una escena des del no-res.

Dates:  del 7 al 30 de juliol
Edat: a partir de 16 anys
Horari: dimarts i dijous de 20 a 22h
Preu: 100€

Formulari d'inscripció aquí